• Hissdesign
  • Östgötagatan 48 A, 116 25 Stockholm
  • Hävertgatan 29, 254 42 Helsingborg

Foliering av hissar

Foliering av hiss

Snabbt, enkelt och prisvärt

Hissdesign använder sig av en teknik som kallas foliering och innebär att man kan förändra hissen temporärt utan att påverka underlaget. Snabb leverans och enkel montering möjliggör korta ledtider. 

Att foliera en hiss tar ungefär 3-5 timmar. Det vill säga att man kan få ett helt nytt uttyck i hissen på kort tid.
Hissen behöver inte stå still under hela monteringstiden vilket kan vara bra i fastigheter med många våningar där hissen används frekvent.

En annan positiv aspekt med att ha folierade väggar i hissarna är att man kan välja ett laminat  som underlättar klottersanering.Kommersiella fastigheter

Förvandla hissen till en upplevelse!

"Första intrycket består"

I en fastighet är entrén och hissen oftast det första besökaren möter så här finns goda möjligheter att skapa ett bra intryck. BRF och Hyresrätter
Hissarna i till exempel köpcentrum och kontorsfastigheter kan användas som marknadsplats och kan hyras ut till era hyresgäster.

Hissdesign erbjuder ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att omvandla hissen från en ofta outnyttjad och bortglömd yta till
en kommunikationskanal. Samtidigt får resenären en oväntad och positiv upplevelse!BRF och Hyresrätter

Öka trivseln med ett hisslyft!

Att ge hissen ett ansiktslyft kan leda till att både det emotionella och faktiska värdet på fastigheten höjs. Genom att foliera väggar, tak samt eventuellt golv i hissen ger ni besökare och boende ett trevligt och positivt intryck. Marknadsundersökning i fastighet där vi hjälpt till att profilera hissarna. Responsen var väldigt positiv.

“Vi är mycket glada åt vår nya hiss! Våra vänner och besökare är också positiva och överraskade. - Vilken trevlig hiss ni har!!"

                    Marianne och Raymond Swenson
                    Brännkyrkagatan 34A