• Hissdesign
  • Östgötagatan 48 A, 116 25 Stockholm
  • Hävertgatan 29, 254 42 Helsingborg

Hur går det till?

Hiss gamla stan

Affärsnytta och kreativitet

Upplevelsen kan vara i form av bilder eller med ett textbudskap. Syftet kan variera - låt husets besökare njuta av en fin hiss eller ta chansen att hyra ut hissen som reklamplats. Möjligheterna är oändliga.3D presentation

I samarbete med uppdragsgivaren skapar Hissdesign den önskade hissmiljön. Efter det tar vi fram en 3D presentation som visar hur hissen skulle kunna se ut efter en foliering. Hissdesign använder sig av en teknik som kallas foliering och innebär att man kan förändra hissen temporärt utan att påverka underlaget. Snabb leverans och enkel montering möjliggör korta ledtider.

Kliv in i vår virtuella hiss och se hur slutresultatet skulle kunna bli! Detta är en hiss folierad med bilder från gamla stan i Stockholm.Tillvägagångssätt

Foliering av hiss Att foliera en hiss tar ungefär 3-5 timmar. Det vill säga att man kan få ett helt nytt uttyck i hissen på kort tid.
Hissen behöver inte stå still under hela monteringstiden vilket kan vara bra i fastigheter med många våningar där hissen används frekvent.

En annan positiv aspekt med att ha folierade väggar i hissarna är att man kan välja ett laminat  som underlättar klottersanering.