• Hissdesign
  • Östgötagatan 48 A, 116 25 Stockholm
  • Hävertgatan 29, 254 42 Helsingborg

Lättviktsskivor till Vasakronan i Uppsala

Nu har vi utvecklat en ny produkt på Hissdesign. Printade lättviktsskivor är ett bra alternativ när man vill renovera sin hiss. Här har vi sett till att Vasakronan i Uppsala fått en rolig hiss som påminner besökare och hyresgäster att fastigheten varit ett gammalt stall.

Vi hjälpte även Vasakronan att foliera fina bilder från området från förr i deras korridor i Uppsala.

Vasakronan i Uppsala   Vasakronan i Uppsala

Vasakronan i Uppsala   Vasakronan i Uppsala

Tillbaka till toppen

SCT Hiss, Södermalm

Nu har vi gjort en hiss både snygg och tålig så att man kan ta med sin cykel mm. Vi har använt oss av ett tåligt material som vi monterat utanpå folien så den är skyddad mot hårt slitage. Ett roligt projekt.

SCT Hiss, Södermalm   SCT Hiss, Södermalm

Tillbaka till toppen

Foliering av hissdörrar, Choice Hotel

Hissdesign har i ett trevligt samarbete med Choice Hotell Fregatten i Varberg, folierat hotellets alla våningsplan. Nu har de dom snyggaste hissdörrarna med det lokala och välkända motivet: Varbergs kallbadhus.

Choice Hotel Fregatten, Varberg   Choice Hotel Fregatten, Varberg

Tillbaka till toppen

Vasakronan, Östermalm

Här har vi hjälpt Vasakronan att visa besökare sina fina lokaler som de har på Östermalmsgatan 87.

Vasakronan, Östermalm   Vasakronan, Östermalm

Tillbaka till toppen

Victoria Park, Eskilstuna

Här har vi sett till att en fastighetsägare i Eskilstuna både kan ge besökarna en trevligare hissresa och visa sitt varumärke.

Victoria Park, Eskilstuna   Victoria Park, Eskilstuna

Tillbaka till toppen

Vinga Hiss & Boråsbostäder

I samarbete med Vinga Hiss har vi förvandlat tre anonyma hissar hos Boråsbostäder, till trivsamma och välkomnande hissar. Flygfoto över Borås och fondvägg med träimitation.

Vinga Hiss & Boråsbostäder   Vinga Hiss & Boråsbostäder

Tillbaka till toppen

Hisskoncept Brf Nyköping

Här har vi i ett kul samarbete med Hisskoncept folierat och lagt golv i en hiss i Nyköping. Bilden är tagen av Fotografen Rune 90år som även bor i fastigheten.

Hisskoncept Brf Nyköping

Tillbaka till toppen

NCC Flen Gymnasieskola

Här har vi hjälpt en kund att ge sina gymnasieelever en roligare hissupplevelse. För säkerhetens skull har vi använt anti-graffitlaminat så kunden lätt kan ta bort eventuellt klotter.

NCC Flen Gymnasieskola   NCC Flen Gymnasieskola   NCC Flen Gymnasieskola

Tillbaka till toppen

Foliering av hissar i Hammarby Sjöstad

Här har vi, i ett trevligt samarbete med en hissleverantör, några av de 10 hissarna vi har folierat i Hammarby Sjöstad.

Foliering av hissdörrar

Hammarby Sjöstad   Hammarby Sjöstad   Hammarby Sjöstad   Hammarby Sjöstad
Hammarby Sjöstad   Hammarby Sjöstad

Hiss-skydd

Skydda hissen från slitage vid in- och utflyttningar. Vi hjälper gärna till och tar fram skydd som är lätta att sätta upp så att hissen inte skadad. Här har vi monterat Hiss-skydden i en hiss i Hammarby Sjöstad.

Hammarby Sjöstad   Hammarby Sjöstad   Hammarby Sjöstad

Linda läder på handledare

En trevlig detalj är att linda läder på handledaren.

Hammarby Sjöstad   Hammarby Sjöstad

Tillbaka till toppen

Teaterhotellet i Malmö

Istället för en vanlig tråkig hissdörr har nu Teaterhotellet i Malmö fått en unik hissdörr som passar bra in i deras hotell miljö.

Teaterhotellet i Malmö   Teaterhotellet i Malmö

Tillbaka till toppen

Jyma Fastigheter, Lejonetpassagen i Malmö

Fastighetsägaren Jyma i Malmö ville ge sina hyresgäster i Lejonetpassagen en unik hiss med lokal förankring. Bilderna med Lejonetpassagen skapar ett fint djup i hissen och känslan blev att man befinner sig i Passagen under hissresan.

Jyma Fastigheter, Lejonetpassagen i Malmö   Jyma Fastigheter, Lejonetpassagen i Malmö   Jyma Fastigheter, Lejonetpassagen i Malmö

Jyma Fastigheter, Lejonetpassagen i Malmö   Jyma Fastigheter, Lejonetpassagen i Malmö

Jyma Fastigheter, Lejonetpassagen i Malmö   Jyma Fastigheter, Lejonetpassagen i Malmö

Tillbaka till toppen

Mofab

Fastighetsförvaltaren Mofab’s hiss på Brunnsgatan i Stockholm blev folierad på alla väggar, speglar och tak med en bild av den fina stallgången i entrén.

Fastighetsförvaltaren Mofab   Fastighetsförvaltaren Mofab

Tillbaka till toppen

Brostaden

Fastighetsbolaget Brostaden ville fräscha upp en frakthiss. Det blev en svartvit bild ifrån 1949, korsningen Palmfeltsvägen och Bolidenvägen och ett nytt golv ifrån Amtico.

Fastighetsbolaget Brostaden   Fastighetsbolaget Brostaden

Tillbaka till toppen

Estea Gallerian Nyckeln Nyköping

Besamdörrarna i Gallerian Nyckeln i Nyköping behövde fräschas upp och fick en matt-svart folie. Inne i Gallerian fanns två hissar som inte gav någon trevlig hissupplevelse för besökarna. Dessa hjälpte vi till att ”lyfta” med bilder ifrån Nyköpings shopping gator ifrån förr och nya golv. Det blev en stort skillnad tycker vi och förhoppningsvis hissresenärerna också.

Estea Gallerian Nyckeln Nyköping   Estea Gallerian Nyckeln Nyköping    Estea Gallerian Nyckeln Nyköping    Estea Gallerian Nyckeln Nyköping Estea Gallerian Nyckeln Nyköping   Estea Gallerian Nyckeln Nyköping

Tillbaka till toppen

Fastighets AB Ankaret, Stortorget 9 i Helsingborg

Fastighetsägaren ville ge sina hyresgäster en trevligare hissupplevelse. De önskade motiv med lokal förankring och önskade även att deras egen fastighet skulle finnas med.

I entrén möts man direkt av hissdörrarna som är folierade med en bild över hamninloppet i Helsingborg. Det ger en omedelbar positiv upplevelse av fastigheten. I hissen fortsätter vi med samma tema men med en bild där Ankarets egen fastighet syns (där hissen ligger) tillsammans med symboliska byggnader för Helsingborg: Kärnan och Magnus Stenbock statyn. Resterande väggar och hissdörrar folierades i ljusgrå folie.

Efter folieringen upplevs hissen ljus och fräsch och där de lokala motiven skapar en trevlig atmosfär för hyresgästerna och deras besökare.

Fastighets AB Ankaret   Fastighets AB Ankaret   Fastighets AB Ankaret   Fastighets AB Ankaret

Tillbaka till toppen

Diligentia Malmö. Hyresgäst: Läkarhuset Ellenbogen

Kunden ville foliera i en grå nyans som påminner om rostfritt. Efter kundens önskemål satte vi även deras hyresgästs logga på väggen. Detta är ett bra exempel på hur man kan fräscha upp sin hiss utan motivbild.

Diligentia Malmö   Diligentia Malmö

Tillbaka till toppen

IKEA galleria Linköping

Här har vi tagit fram motiv på bilderna som tar upp de olika materialvalen ute i gallerian. Vi har även tagit in pictogram som ska tilltala den yngre generationen. Väldigt bra sätt att snabbt och enkelt göra mer tilltalande hissar i en galleria.

IKEA galleria Linköping   IKEA galleria Linköping   IKEA galleria Linköping   IKEA galleria Linköping

IKEA galleria Linköping   IKEA galleria Linköping   IKEA galleria Linköping   IKEA galleria Linköping   IKEA galleria Linköping

Tillbaka till toppen

Rolig nyhet!

Hissdesign har expanderat och kontoret i Skåne, Helsingborg har haft en lyckosam start med många roliga projekt. De fortsätter att ta hand om Skåne och Väst-Sverige på ett mycket proffsigt vis.

Tillbaka till toppen

Brf Älvsjö hiss

Bostadsrättsföreningen Korshörnet i Älvsjö ville göra sin hiss trevlig och mer naturnära. De valde en fin skogsbild som fondvägg vilket gav hissen ett helt nytt intryck med mycket enkla medel.

Brf Älvsjö hiss   Brf Älvsjö hiss

Tillbaka till toppen

Helsingborgshem, Drottninggatan

I Helsingborg har vi hjälpt till att förnya en hiss på Drottninggatan. Ett väldigt roligt projekt.

Helsingborgshem, Drottninggatan   Helsingborgshem, Drottninggatan

Tillbaka till toppen

Lidingö

Gamla Missionsskolan på Lidingö har renoverats och de två hissarna har fått sig en ordentlig ansiktslyftning med en svartvit vy av gamla Lidingöfärjan vilket återspeglar husets ålder.

Lidingö   Lidingö   Lidingö
Lidingö   Lidingö   Lidingö

Tillbaka till toppen

Liljeholmsvägen

Här hade vi nöjet att hjälpa Kone att ge Vasakronan en hiss som blir en helhet med arkitektens uttryck i entré och trapphus.

Liljeholmsvägen

Tillbaka till toppen

Mörby Centrum, Diligentia

I väntan på en total renovering av gallerian i Mörby Centrum fick vi nöjet att foliera insidan och utsidan av Hiss 5. En lugn bild av klippor och hav hoppas vi ger gallerians kunder en glad och avslappnad hissresa

Mörby Centrum   Mörby Centrum
Mörby Centrum   Mörby Centrum   Mörby Centrum

Tillbaka till toppen

Rökerigatan

Här har vi hjälpt Kone med hissar som har folierats med enfärgad metallic folie i olika nyanser enligt arkitektens önskemål.

Rökerigatan   Rökerigatan

Tillbaka till toppen

Einar Mattsson

Vackra armaturer i entrén ger ett trevligt första intryck

Här har vi fått hjälpa till att höja första intrycket av Einar Mattssons fina nybyggda fastighet Gladan på Kungsholmen. Jag har tagit fram armaturer och formspråket som ska vara i entrén. Väldigt trevligt samarbetet med Oscar Charpentier på Einar Mattsson.

Einar Mattsson   Einar Mattsson

Foliering av hissdörrar

Eftersom ett av materialvalen är mässing har vi valt att ta upp detta i hissdörrarna tillsammans med det runda formspråket som armaturerna har.

Einar Mattsson   Einar Mattsson

Foliering Dörrar

Vi har även gjort en helhet av några andra dörrar i entrén för att förstärka formspråket.

Einar Mattsson   Einar Mattsson   Einar Mattsson   Einar Mattsson

Tillbaka till toppen

NYHET! Skydda hissen från skador vid exempelvis ut- och inflyttningar

Vi kan nu erbjuda hiss-skydd så man inte får onödiga skador på hissarna vid in och utflyttningar till exempel. Här har vi tagit fram ett mönsterpassat hiss-skydd till Einar Mattsson med deras logga så istället för att de som flyttar in möter en hiss inklädd med plyfa så får de ett trevligt första intryck av sin nya bostad och Einar Mattsson kan skydda sina hissar.

Hiss-skydd

Tillbaka till toppen

Ströms Man & Woman Kungsgatan

Eftersom jag precis ritat om damavdelningen på Ströms så kändes det extra viktigt att se till att hissen också ger besökarna ett enhetligt intryck av Ströms butiken. Tycker att det blev riktigt bra.

Ströms Man & Woman Kungsgatan   Ströms Man & Woman Kungsgatan

Tillbaka till toppen

Åhléns City Stockholm

Ett riktigt roligt projekt där vi hjälp Åhléns city så deras besökare på ett trevligt sätt kan hitta till deras nya fina barnavdelning. I hissen finns det både ljud och bildintryck som kan fånga besökarens uppmärksamhet vilket ger en trevlig hissresa och får en igenkänning av vad de kommer möta när de kommer till avdelningen. Väldigt kul när stora handelsaktörer tar hand om alla utrymmen in sina fastigheter.

Åhléns City Stockholm   Åhléns City Stockholm   Åhléns City Stockholm   Åhléns City Stockholm

Tillbaka till toppen

Vi har öppnat ett nytt kontor i nere Region syd!

Väldigt kul och spännande. Välkomna Holger och Sara!

Region Syd
Kontorshotellet Patronen
Hävertgatan 29A
254 42 Helsingborg
hbg@hissdesign.se
+46 (0)42 15 88 90

Tillbaka till toppen

Helsingborgshem

Här har vi gjort en hiss till Helsingborghems fina fastighet Hamilton House i Helsingborg. Bilden är från Pålsjöskog så de boende kan få en känsla av närområdet.

Helsingborgshem   Helsingborgshem   Helsingborgshem

Tillbaka till toppen

Edsbergs centrum

Här har vi tagit fram ett uttryck som ska vara genomgående för både hissen och garaget. Det är både doft, ljud av fågelkvitter och hissens motiv som ska ge besökaren en helhetsupplevelse och förhoppningsvis en trygghet när de parkerar i garaget och behöver använda hissen. Väldigt kul och utvecklande samarbete med Cia Ekberg på KCE.

Edsbergs centrum   Edsbergs centrum   Edsbergs centrum

Tillbaka till toppen

Hissdesign ökar fastighetens värde

Artikel i Dagens Industri (141111) »


Tillbaka till toppen

Presentation av Hissdesigns affärsidé på nätverksträff på Tengboms arkitekt kontor

Den 6/11 hade jag förmånen att få presentera vad Hissdesign kan hjälpa till med för 100 trevliga tjejer från fastighetsbranschen.

Presentation av Hissdesigns affärsidé på nätverksträff på Tengboms arkitekt kontor

Tillbaka till toppen

Foliering av monter på Business Arena Stockholm

Hissdesign har även i år sponsrat de tre nätverken 100%, Byggare Berit och Fastella med folieringen av montern på Business Arena Stockholm.

Monter på Busniess Arena Stockholm

Tillbaka till toppen

Ny entré till Diligentia

Diligentia kan nu välkomna sina hyresgäster och besökaren med en trevligare entré på Lövströms allé 1 i Sundbyberg. Här har vi använt oss av en svartvit bild från förr i Sundbyberg vilket ger en trevlig effekt. Vi har även frostat entré dörren och fönstren till företaget Guideline geo group vilket gör det möjligt för dem att marknadsföra sig och även skyddar mot insyn.

DiligentiaDiligentiaDiligentia

Tillbaka till toppen

Vi har nu även hjälpt Uppsala Akademiförvaltning med en hiss

Kunden valde i detta fall en bild från en annan fastighet de förvaltar i Uppsala. Bildens motiv gav hissen helt nya dimensioner vilket blev en häftig effekt.

Uppsala Akademiförvaltning   Uppsala Akademiförvaltning   Uppsala Akademiförvaltning

Tillbaka till toppen

I Näsbypark centrum har vi hjälpt Altira att få en helhets känsla på plan 4

Innan vi folierade om dörrarna med 3Ms snygga Dinoc träimitation så hade de olika färger vilket gav ett rörigt intryck. Nu har alla samma uttryck vilket ger ett genomtänkt och snyggt intryck. Väldigt roligt projekt.

Altira   Altira

Tillbaka till toppen

Rolig nyhet!

Hissdesign expanderar och har nu även kontor i Skåne, Helsingborg. De kommer att ta hand om Skåne och Väst-Sverige till att börja med.

Tillbaka till toppen

Fleminggatan 40 har fått två nya hissar

Vi har hjälpt Kone att fräscha upp hissarna i Brf. Kungsrodden. Väldigt kul att samarbeta med trevliga kunder! Så här fint blev slutresultatet:

Fleminggatan 40 har fått två nya hissar   Fleminggatan 40 har fått två nya hissar

Tillbaka till toppen

Tre års användning

Här ser du exempel på hur tre hissar ser ut efter tre års användning.

Tre års användning   Tre års användning   Tre års användning

Tillbaka till toppen

Vi har nu hjälpt Vasakronan Uppsala Science Park att ge sina hyresgäster och besökare fina hissar

Vasakronan Uppsala Science Park   Vasakronan Uppsala Science Park    Vasakronan Uppsala Science Park    Vasakronan Uppsala Science Park

Tillbaka till toppen

Två års användning

Här ser du exempel på hur två hissar ser ut efter två års användning.

Två års användning   Två års användning

Tillbaka till toppen

Bostadsföreningen på Grevmagnigatan 15 har fått en fin hiss som matchar fastighetens helhet

I detta fall önskade kunden en träimitation i hissen som följer upp materialen i fastigheten. Vi hjälpte även till med att lägga ett nytt snyggt golv och satte in en spegel.

Grevmagnigatan 15   Grevmagnigatan 15

Tillbaka till toppen

Nu har vi hjälpt Globen shopping med att profilera sina hissar i samma uttyck som övriga centrumet

Vi har i samarbete med kunden Nodic pm sett till att centrumet blir en helhet. Mycket roligt att samarbeta med företag som vill ta ansvar över alla sina utrymmen i fastigheten. Vi målade även om hissdörrarna för att ge ett första bra intyck.

Globen shopping   Globen shopping    Globen shopping

Wallenstam hiss Långsjön    Globen shopping   Globen shopping

Tillbaka till toppen

Vi har nu hjälpt Henry Ståhl Fastigheter att foliera två stycken av deras hissar i Norrköping

Fastighetsägaren ville ha en bild på området från förr som skulle ge hissen en fin karaktär.

Henry Ståhl Fastigheter   Henry Ståhl Fastigheter    Henry Ståhl Fastigheter   Wallenstam hiss Långsjön

Tillbaka till toppen

Nu har vi hjälpt Wallenstam med att ge blivande boende en första positivt upplevelse av fastigheten

Kunden önskade ha en bild från området som ger hissen värme och känsla. I detta fallet valde även kunden att ge blivande besökare och boende en trevlig upplevelse innan de kliver in i hissen. Vi har nämligen även folierat dörrarna på varje våningsplan. Mycket trevligt sammarbete och fint resultat blev det.

Wallenstam hiss Långsjön   Wallenstam hiss Långsjön    Wallenstam hiss Långsjön

Wallenstam hiss Långsjön   Wallenstam hiss Långsjön    Wallenstam hiss Långsjön

Tillbaka till toppen

Vi har hjälpt Kone att foliera hissen på Rosenlundsgatan 29

Fastighetsägaren ville ha en bild på området från förr som skulle ge hissen en fin karaktär och återspegla byggnadens helhet. Vi valde då att ta fram en bild från Stockholmskällan som har ett fantastiskt urval av fina gamla bilder av Stockholm.

Rosenlundsgatan 29    Rosenlundsgatan 29

Tillbaka till toppen

Även Klara norra Kyrkogata 31 har fått fina hissar

Newsec som är fastighetsförvaltare valde att ha vyer över Stockholms skärgård som jag tagit fram. Detta gav deras hissar ett välförtjänt lyft och gav hyresgästerna möjlighet att ge sina anställda och besökare ett trevligare första intryck.

Kyrkogata 31    Kyrkogata 31

Tillbaka till toppen

En bostadsrätts förening på Sveavägen 122 har fått en ”ny” hiss

Bostadsrättsföreningen vände sig till Hissdesign för att ge boende och besökare en trevligare hiss upplevelse. De ville ha en bild med vatten och en vy av Stockholm. Jag letade då fram en bild från Stockholmsfoto.se bildbyrå som har fantastiska bilder av Stockholm som blev ett fint motiv i hissen.

Sveavägen 122    Sveavägen 122

Tillbaka till toppen

Reportage från Södermalmsnytt

Hissdesignern Katarina Andersson vill ge stans alla hissar ett ansiktslyft. "– Det kan verkligen behövas. Många verkar ha glömt hur viktig hissen är för första intrycket av en fastighet."

Hissen - hiskelig eller bara härlig?

Tillbaka till toppen

Här är resultatet av folieringen av en hiss i Mölnlycke i en av Wallenstams fastigheter

Efter ett mycket trevligt samarbete med Vinga hiss AB och Wallenstam så kan nu besökare och boende beskåda en flygbild över Mölnlycke i stället för en tråkig hissvägg. Även här har vi lagt ett nytt golv från Amtico. Vi är mycket nöjda med resultatet.

Wallenstams fastigheter    Wallenstams fastigheter    Wallenstams fastigheter

Tillbaka till toppen

En av Diligentias fastigheter i Sundbyberg kan nu ge besökare och hyresgäster ett trevligare första intryck

Detta har vi skapat genom att foliera bilder från Sundbyberg från förr i hissarna och vi har lagt ett nytt golv från Amtico. Vi har även tagit fram en tavla i entrén med en bild från förr. Hissdörrarna har vi målat i hela trapphuset för att ljusa upp intrycket.

Diligentia    Diligentia    Diligentia    Diligentia

Tillbaka till toppen

Nu kan O´Learys visa sina besökare i Kista Galleria att det även har gokart

I denna hiss visar Kista Galleria hur man kan ta tillvara på ett viktigt mediautrymme. I ett samarbete med Dedicated design reklambyrå har vi sett till att besökaren få en känsla av fart redan i hissen upp till O´Learys.

Kista Galleria    Kista Galleria

Tillbaka till toppen

Så här fin blev hissen i Stinsens shopping galleria

Vi har nu i jätte trevligt samarbete med tomorros reklambyrå hjälpt Stinsens shopping galleria så de kan visa sina besökare att de är en mycket miljömedveten galleria.

Stinsen    Stinsen

Tillbaka till toppen

Vi har nu hjälpt Hestia Fastighetsförvaltnings kund Natur & Kultur att få fina hissar

Till Natur & Kulturs hissar valde vi att föreslå fastighetens fasads unika uttryck som motiv i hissarna. Detta ger att hissresenären får känsla att hissen är en helhet med fastigheten vilket är precis vad jag vill uppnå. Vi lade även nytt golv i hissarna. Här valde vi en klassiskt Checker stud matta i en grå nyans.

Natur & Kultur    Natur & Kultur    Natur & Kultur

Tillbaka till toppen

Vi har hjälpt Kone att foliera hissen i Bostadsrättsföreningen på Finnboda kajväg 15

Nu har bostadsrättsförmedlingen på Finnboda kajväg 15 fått en hiss som ger besökare och boende en trevligare upplevelse. Här har vi valt att leta fram bilder från området från förr och sen har vi tagit upp den ekpanel som finns i entrén och använt den genom att foliera med ek imitation i hissen. Vi lade även ett nytt golv i hissen. Här hade kunden själv valt en neutral nyans av mattan Checker stud.

Finnboda kajväg 15    Finnboda kajväg 15

Tillbaka till toppen

Även på Lugnets allé 30 har vi hjälp Kone att ge besökare och boende en fin hiss.

Bostadsrättsföreningen tog fram en egen bild från området och sen hjälpte vi till att ta fram en folie som passade ihop med bilden bra. I denna hiss slipade vi även väggarna innan vi folierade eftersom de var väldigt repiga.

Lugnets allé    Lugnets allé

Tillbaka till toppen

Nu kan man undvika stora kostnader genom att foliera om hissarna.

Eftersom Boverket H10 regler kräver bland annat att man ska installera automatiska korgdörrar, vilket ökar vikten på hissarna. Detta kan ge följder som är väldigt kostsamma. Istället kan man nu foliera om hissarna vilket gör att man kan installera korgdörrar utan kostsam ombalanseringar av hissen.

Tillbaka till toppen

Så här fina blev Eckerö Linjens hissar

I Eckerö Linjens hissar har vi installerat ny hissinredning med impresslaminat, nytt golv och nytt innertak. Impresslaminatet möjliggör att man kan ha vackra bilder som ger hissen en rymd samtidigt som det är väldigt slitstakt.

Eckerö Linjens hissar    Eckerö Linjens hissar    Eckerö Linjens hissar    Eckerö Linjens hissar

Tillbaka till toppen

Nu ger företaget Direkt Röntgen i Göteborg besökarna det första intryck av företaget de önskar.

I denna hiss har vi hjälpt Direkt Röntgen att höja värdet på sitt varumärke. Detta genom att foliera en bild som härrör till deras verksamhet och även profilera den med deras logga.

Direkt Röntgen i Göteborg    Direkt Röntgen i Göteborg

Tillbaka till toppen

Foliering av Vasakronans hissar i Mediagymnasiet och Nacka Enskilda Gymnasium

Vasakronan har i syfte att öka trivseln och förhoppningsvis minska skadegörelse folierat om och satt in ett nytt innertak i hissarna. Här har vi valt att använda ett laminat ovanpå folien som underlättar klottersanering.

Vasakronan Cylindervägen 4    Vasakronan Cylindervägen 4

Tillbaka till toppen

Hissarna i Nacka Strand har fått ett modernt maritimt tema

Vasakronan har i syfte att öka trivseln och ge besökare en positiv upplevelse av deras fastighet folierat hissarna i ett modernt maritimt tema.

Vasakronan Jakobsdalsvägen 19    Vasakronan Jakobsdalsvägen 19    Vasakronan Jakobsdalsvägen 19    Vasakronan Jakobsdalsvägen 19

Tillbaka till toppen

Bostadsföreningen i Saltsjöqvarn 35 har fått en fin hiss

Bostadsrättsföreningen valde en bild som är från närområdet som vi kompletterade med en trä imitations folie från 3M. Detta gav ett slutresultat som blev mycket mer välkomnande och varmt än original intrycket.

Saltsjöqvarn 35    Saltsjöqvarn 35    Saltsjöqvarn 35    Saltsjöqvarn 35

Tillbaka till toppen

Reportage om Hissdesign - Så får hissen nytt liv

Så får hissen nytt liv

I senaste numret av Fastighetsfakta (maj 2011) kan du läsa en hel artikel om Hissdesign. Katarina Andersson berättar om företaget och ger tips till fastighetsägare hur de enkelt kan höja helhetsintrycket av deras fastigheter.

Läs hela artikeln (pdf)Tillbaka till toppen

Ny design på Blekingegatan i Stockholm

Här har Hissdesign hjälpt en bostadsrättsförening på Blekingegatan i Stockholm med att göra entré och hiss samstämmigt med övriga trapphuset och fastigheten.

Blekingegatan före    Blekingegatan efter          Entrén efter

Tillbaka till toppen

Mässa

 Hissdesign kommer att delta på Nyköpings Bomässa den 19-20 mars

 

Tillbaka till toppen

Ny Hissdesign till Vasakronan.

Hissdesign har folierat Vasakronans hissar på Regeringsgatan 30-32. Här valde kunden en vit folie som vi laminerade för att göra den mer slitstark.

Vasakronan före    Vasakronan efter    Vasakronan före    Vasakronan efter

Hissdesign har åter hjälpt Vasakronan i Nacka Strand att ge sina besökare och hyresgäster en positiv upplevelse när de åker hiss. De har även i dessa hissar valt ett maritimt tema för att återspegla omgivningen. Bilderna är mestadels från området.

Vasakronan före    Vasakronan efter    Vasakronan före    Vasakronan efter Vasakronan före    Vasakronan efter     Vasakronan före    Vasakronan efter

Tillbaka till toppen

Hissdesign har nu även en duktig medarbetare i Skåne regionen.

Välkommen Daniel af Ekenstam!

 

Nu har Hissdesigns affärsidén utvecklats så vi kan erbjuda kunden

en komplett hissinredning om de önskar det.

 

Tillbaka till toppen

Ny Hissdesign till Brostaden, Hiss Bergkällavägen 32 i Bredden.

Hissdesign har hjälpt Brostaden att ge sina hyresgäster en positiv upplevelse när de åker hiss.

Bredden före efter

 

Tillbaka till toppen

Ny hissdesign till Vasakronan i Nacka Strand

Hissdesign har hjälpt Vasakronan i Nacka Strand att ge sina besökare en positiv upplevelse när de åker hiss. Vasakronan valde ett modernt maritimt tema i sina hissar som passar fint till läget på fastigheten.

Vasakronan före    Vasakronan 3D skiss    Vasakronan efter

Vasakronan före    Vasakronan 3D skiss    Vasakronan efter

Vasakronan före    Vasakronan 3D skiss    Vasakronan efter

 

Tillbaka till toppen

Notis i tidningen Allt om Bostadsrätt.

Hissdesign blev intervjuade under mässan och detta resulterade i en notis i tidningen, Allt om Bostadsrätt. Allt om Bostadsrätt är en oberoende facktidning som vänder sig till bostadsrättsföreningars styrelser.

artikel 

 

Tillbaka till toppen

Hissdesign deltog på Bostadsrättsföreningsmässan i Älvsjö 13nov-15nov.

Responsen från mässbesökare och andra mässdeltagare var väldigt positiv.
SBC hjälpte till med en yta på mässan och såg även till att Hissdesign fick vara med i mässbilagan i DN.

 

mässa  mässa sid11

Tillbaka till toppen