Om Hissdesign

År 2009 skulle jag, Katarina, titta på en lägenhet och kommer in i en trevlig entré. Från denna härliga välkomnande entré kommer jag in till en ful orange och smutsig hiss. Med min bakgrund som inredningsdesigner kom jag till insikt att man dömer fastigheten väldigt snabbt bara genom att se hissen. Under denna period hyrde jag kontor på ett folieringsföretag och tänkte, om man kan foliera bilar borde man lätt kunna foliera hissar.

Trots denna fula mardrömshiss köpte jag ändå lägenheten och övertalade styrelsen att jag skulle få fräscha upp hissarna vilket blev väldigt varmt mottaget av mina nya grannar. Då insåg jag att det fanns en marknad att snabbt och enkelt ge en hiss ett ansiktslyft och startade Hissdesign.

Hissdesign har sedan 2009 växt och nu är vi en tajt organisation som kan ta hand om både stora och små projekt vår ambition är att tillsammans med kunden skapa en rolig resa från projektstart till besiktning. Personligt bemötande, flexibla lösningar och snygg design är några av ingredienserna.

/Katarina Andersson Ägare och VD

Åsa Andersson

Projektledare

Sofia Palm

Inredningsarkitekt

Ulf Bitting

Försäljningschef

ulf@hissdesign.se
0706-01 59 77

Daniel Karlsson

Projektledare

Hissdesign bildades 2009 och är idag marknadsledande inom hissfoliering. Hissdesign använder en folieringsteknik som innebär att hissarnas inredning inte behöver rivas ut och tekniken påverkar heller inte underlaget. Priset är betydligt lägre än en fullständig hissrenovering.

Följ oss i sociala medier
Prenumerera på senaste nytt inom hissdesign

© Hissdesign - Webbyrå: Odd