Stororder till hissdesign

– Vi är stolta över att vara Sveriges ledande hissfolieringsföretag. Storordern från Väsbyhem visar att vi har den kompetens som krävs att ta ytterligare kliv på marknaden. Speciellt roligt är det att ordern kommer från Väsbyhem som är en kund hos oss sedan tidigare. Det visar att vi är goda samarbetspartners och att våra snabba leveranser håller hög klass, säger Katarina Andersson, VD på Hissdesign.

Hissen – en del av en större helhet

Katarina Andersson är inredningsdesigner i grunden vilket gör Hissdesign unikt i sitt helhetstänk. Förutom hissens väggar specialdesignas även belysning, handräcken, golv, tak och speglar. Hissdesign har även börjat installera digitala informationsskärmar, något som efterfrågas allt mer.

– För mig som designer är det viktigt med ett helhetstänk när jag planerar hissen tillsammans med kunden. Jag tar hänsyn till området, byggnaderna och de som faktiskt ska nyttja hissen. Väsbyhems bostadsområde präglas av både natur och urbanisering, något som kommer bli ledande designinslag i hissarna. Målet är att skapa en hiss som upplevs vara en del av en större helhet.

Lägre prisbild och effektivare med foliering

Genom folieringstekniken behöver inte hissarnas inredning rivas ut och tekniken påverkar heller inte underlaget. Det innebär att priset blir betydligt lägre än en fullständig hissrenovering. Tekniken är dessutom mycket effektiv – en färdig hiss står klar efter endast 3-5 timmar.

– Vi räknar med att arbetet med Väsbyhems 43 hissar tar ungefär två veckor att färdigställa, vi kommer foliera väggar, sätta in nya golv och speglar.

Hissen kan också användas under arbetets gång vilket underlättar för många boende, speciellt äldre och rullstolsbundna.

Gör ett fantastiskt första intryck!

Genom att lägga resurser på din hiss får du mycket tillbaka. Hissdesign har från tidigare renoveringar sett tydliga tecken på att skadegörelsen minskar i fastigheten efter en hissrenovering.

– Väsbyhem visar med sin stororder att de bryr sig om de boende, att de ska få vistas i en bra miljö. En vacker hiss lyfter hela byggnaden, det är det första du ser när du går in i en fastighet och du får ingen andra chans att göra ett fantastiskt första intryck!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Hissdesign bildades 2009 och är idag marknadsledande inom hissfoliering. Hissdesign använder en folieringsteknik som innebär att hissarnas inredning inte behöver rivas ut och tekniken påverkar heller inte underlaget. Priset är betydligt lägre än en fullständig hissrenovering.

Följ oss i sociala medier
Prenumerera på senaste nytt inom hissdesign

© Hissdesign - Webbyrå: Odd