FASTIGHETENS MEST YTLIGA VÄN
– SEDAN 2009 –

Bostadsrättsföreningar

Precis som i flerfamiljshus har bostadsrättsföreningar ofta ytor som inte riktigt fått den uppmärksamhet de förtjänar. Det kan vara allt i från entréer och trista hissar till miljörum och garage.

Vår första kund 2009 var en brf. så det är de vi har allra längst erfarenhet av. På den tiden gjorde vi enbart foliering av hissar men nu för tiden finns en hel del annat att komplettera med, t.ex. tak, belysning, handledare, doft, fågelkvitter och speglar. En annan sak många beställer är våra hisskydd – en bra produkt som skyddar vid in- och utflyttningar och som är mycket uppskattad av medlemmarna i föreningen. Sedan några år tillbaka har även sop- och cykelrum blivit populära ställen att göra fina. Inte bara för att de blir så mycket trevligare utan också för att vårt laminat gör dem mer lättstädade.

Oavsett vad som ska fixas så har vi med vårt koncept SSY oftast både en resurs- och kostnadseffektiv lösning. Och vi vet vad det innebär att sitta i en brf-styrelse. Därför har vi tagit fram en egen metod för att skapa ett underlag som gör beslutsprocessen enkel och styrelsearbetet lättare.

Några av de vi är stolta och glada över att kunna kalla kunder: