FASTIGHETENS MEST YTLIGA VÄN
– SEDAN 2009 –

Historia

År 2009 skulle Katarina Andersson titta på en lägenhet. Men från den härliga och välkomnande entrén kommer hon in i en ful, orange och smutsig hiss. Med sin bakgrund som inredningsdesigner tänkte Katarina att man faktiskt dömer en fastighet snabbt bara genom att se hissen. Katarina hyrde vid den här tiden kontor på ett folieringsföretag och tänkte: om man kan foliera bilar borde man kunna foliera hissar.

Trots den fula hissen köpte hon ändå lägenheten och övertalade styrelsen att få fräscha upp hissarna, vilket blev varmt mottaget av hennes nya grannar. Då insåg Katarina att det fanns en marknad för att snabbt och enkelt ge en hiss ett ansiktslyft och startade Hissdesign.

Fortfarande är hissar en viktig del av vår verksamhet men numer omfattar den i stort sett alla ytor i en fastighet. Det är därför vi sedan flera år tillbaka kallar oss Fastighetens mest ytliga vän.

Vi är nu en tajt organisation som kan ta hand om både stora och små projekt i hela Sverige. Vår ambition är att tillsammans med kunden skapa en rolig resa från projektstart till besiktning. Personligt bemötande, flexibla lösningar och snygg design är våra verktyg.