FASTIGHETENS MEST YTLIGA VÄN
– SEDAN 2009 –

Nya dörrar. Utan att byta!

En 37 år gammal dörr får nytt liv.

Många tror att nya dörrar måste kosta som nya dörrar. Så är det lyckligtvis inte.

Vi är glada över att kunna erbjuda en resurssmart lösning när fullt fungerande – men slitna – dörrar börjar kännas så tråkiga att man gärna skulle vilja byta ut dem. Vår lösning heter ReDoor och bygger på att vi folierar dörrarna i stället för att kassera dem vilket innebär en rad fina fördelar:

  • kostnaden är bara en bråkdel av att köpa nya
  • tidsåtgången är bara en bråkdel av att sätta in nya och störningsmomentet för de boende minimalt
  • miljöpåverkan är bara en bråkdel av att tillverka nya eftersom dörrblad, dörrkarm, dörrhantag och lås återanvänds
  • jämfört med massivträ och fanér så är folien lättare att hålla ren och betydligt mer tålig mot repor och fläckar

ReDoors högkvalitetsfolier är noggrant testade, svensktillverkade och används av välkända dörrföretag till bland annat säkerhetsdörrar men också på kryssningsfartyg. Folierna är utvecklade för inomhusmiljöer och kan användas på alla möjliga underlag, till exempel på massivträ, träfanér, lackerade ytor och plåt.

Foliering är helt enkelt det mest tids- och kostnadseffektiva sättet att få dörrarna till bostadsrätter, hotell, lokaler, förråd, tvättrum och soprum att se nya ut. Och som sagt: ett bra miljöval!

Det finns sex olika naturtrogna utseenden att välja bland och färgerna vit, ljusgrå och svart. Klicka på bilderna så förstoras de. Träfolierna är riktigt naturtrogna även om bilderna inte fullt ut lyckas förmedla det.

Några av de vi är stolta och glada över att kunna kalla kunder: